lördag 20 mars 2010

Nya tag och tävling

Idag då strålade solen från en blå himmel igen. När vi kom till backarna var det hög puls och musik ur stora högtalare, tävlingsdax! Elfa ville förstås vara med trots att hon inte ens provhoppat hoppen i PlayPark. Alltså med nr 47 på en gigantisk tröja som nådde ner till vaderna gav hon sig i kast med hoppen.

Med hjälp av mammas styrande stav så tog hon sig över båda hoppen!!!

Under tiden Elfa tävlade så tränade Dísa alldeles själv i barnbacken och blev så självsäker på åkningen att när vi skulle åka högre upp så glömde hon att be om säkerhetsselen. Alltså efter den stora knappliften så drog hon bara iväg nerför och Birkir han knapp upp henne. I Snögubbeborgbacken följde hon till och med killarna mellan buskar och träd i gupp och småhopp.


Killarna håller mest till på fartfyllda ställen. Birkir kör från toppen och Atli har hittat till PinkPark så att fånga dem på kort är ganska svårt. Men en liten grillstund i backen tillsammans blev det.


Fríða har blivit dålig och hostar och har skyhög feber. Mamma fick åka hela vägen till Lindvallen och tillbaks, 30 min, för att köpa suppar till kvällen. Hon är fortfarande varm som en kamin efter medicineringen..det blir nog en jobbig natt.

1 kommentar:

  1. Ni verkar ha haft en härlig vecka! Hoppas ni är hemma nu, friska och glada hela högen! Vi siktar väl på att ses på torsdag?
    kram

    SvaraRadera