lördag 13 november 2010

Ullared!



Idag har jag alltså joggat runt med halva Sverige och en bit av Danmark på GeKås.
För det var kö in.....i regnet med början långt innan den vanliga kön brukar börja. Men som tur är behövde vi inte ta en massa varv runt det lilla torget utan det gick relativt snabbt. Vi, mamma och jag var där innan 9:00 då brukar kön stanna till helt ett tag fick vi veta.
Sen shoppade vi på, hann knappt med att fika. När vi skulle ta en andra kopp kaffe på det nya fiket på tredje våningen så hade de precis stängt! Alltså var det bara en timme kvar till varuhusstängningen. Ja tiden rusar på när man storhandlar.
Dryga timmen fick vi också köa ut. Men folk var trots trängseln väldigt glada och trevliga.
Nu har jag alltså köpt en del saker inför jul och kommande födelsedag. Jag fick också med mej lite saker för div barnkalas. Det är ju populärt att flera barn slår ihop sina kalas och nu de kommande veckorna ska fem presenter med till sådana kalas.




Sen har kyrkan där Elfa är med i kören uppmanat till att köpa julklappar till Litauiska barn. Eftersom det är fem barn i familjen bestämde vi för att skicka fem julklappar med innehåll: Klädesplagg, pennor och papper, Tandborste och tandkräm, leksak eller likn och julgodis. Vi har nog hittat lite fler saker som kan komma till pass. Så i veckan ska vi packa paket.
Kyrkan kommer forsla julklappar och andra gåvor och torra livsmedel till Litauen.
Glöm inte vad bra vi egentligen har!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar