fredag 20 maj 2011

Tivolit i Köpenhamn

Det var första gången för alla utom pappa Heimir på Tivolit. Jag kunde faktiskt inte tro att så mycket som det faktiskt fanns skulle kunna rymmas på så liten yta. Men det var väldigt fint med massor av små mysiga restauranger, ett stort hörn med massor av åkatraktioner för alla barnen, massor av blommor, stor scen och fontändamm. Vi blev kvar i nästan 7 timmar. Till lunch hamnade vi på en liten italiensk pizzeria. Solen gassade och vi vuxna fick oss var sin god kall dansk öl. Sen avslutade vi besöket med spunnet socker. Det var första gången för Fríða och jag tror det var premiär även för Dísa. Kletigt och gott! Hemma på hotellet badade vi en sväng igen och sen stöp vi alla i säng.

Fríða och Birkir,som fick åka en hel del med småtjejerna.














Liten och glad med glass!



När de stora barnen fick åka bergbana...som Fríða inte fick följa med i. Då fick hon köpa en nalle i stället. Det gjorde hon alldeles själv. Betalade och tackade och nickade på att hon ville få en påse och kvitto.













Birkir fick ännu en gång ställa upp och åka barnkarusell, men han är ju en toppenbrorsa!













Birkir är inte butter, bara koncentrerad på att äta socker...



Första smaken av spunnet socker för Fríða och de andra mumsar vant på.












Stolt pappa med ett av sina guldkorn.





















Här är ungarna, fyra av dem i de två främsta vagnarna i berg & dalbanan.



Flickorna i grodhopparen, De åkte denna saken säkert 8 gånger.

1 kommentar:

  1. Vilken underbar tur ni haft!! Härligt att se hela familjen på glada upptåg. Spunnet socker, ja det hör till och jag kan än idag tycka att det är häftigt att äta det, känslan av hur det smälter på tungan.

    Hur är det annars, du tränar på och är duktig har jag förstått:)

    Kramar i massor!

    SvaraRadera