torsdag 7 juli 2011

48 ruschbanors vattenvärld



Vi släpar oss upp ovanligt tidigt. Frukost på Nahkil och sen tar vi bussen till Waterworld, ett nybygge strax i utkanten av Makadi. Där finns det 48 st vattenruschbanor för alla åldrar. Vi får gratisbiljetter i receptionen och tar oss ut till hållplatsen. Bussen visar sig vara en Toyota HIace. I den första turen som vi inte kommer med i tar han bara13 st passagerare. I tur två trängs vi hela 20 personer, inkl chaffören i den lilla bilen. Som tur är är det inte långt att åka.



Vattenvärlden är väldigt ny. Det är ett stort bygge och träd och buskar har fortfarande inte hunnit växa till sig för att ge skydd åt vinden. Vi får hålla i alla sakerna. Trots värmen känns vattnet iskallt. Det blåser och närvattnet skvätter har det en enorm förmåga att kyla. Barnen roar sig trots allt. Men vi är ganska sönderbrända sedan dagen innan och det är så öppet och oskyddat att vi åker hem till lunch. Det var i alla fall fint att ha sett stället. Jag tror att det kommer kännas helt annorlunda efter bara några år när det har hunnit bli lite lummigt och skyddat mot solen.
På eftermiddagen tar jag Atli med mej till dykcentret för att betala fördykningen på lördag, vi fick gå två gånger för mit kort fungerade inte,,, så det fick bli kontant. Vi tog sen en snorklingstur och fick sen både två mantor och clownfiskar. Vi missade sista beställningen med tio minuter och fick traska hem utan glass. Men det tar vi igen i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar