måndag 5 juli 2010

Lekdag för alla



Vi åker till Husdyragardurinn/fjölskyldugarden. Dät finns förstås en massa djur, Sälen Snorri född 98 är där och läxar upp sina ungar. Ett spännande rollspel för oss människor. Tjejerna vill rida och Fríða skrattar hela vägen runt i ringen.

Hon verkligen älskar hästar. Sen åker killarna och Elfa ”grodhopparen”


Jag tar de mindre barnen med mej till småbilarna. Fríða kommer till slut på att hon ska hålla foten på pedalen för att få fart. Oddny har laddat med grillkorv och hamburgare. De grillar vi på parkens grillar medan regnet sakta strilar. Lagom till mätta magar så klarnar det upp och solen tittar fram igen. Vi går till ”snurrbåtarna” Lillfia tycker allt är roligt och snurrar och skrattar både med mamma, pappa och Birkir. De större barnen åker gungbåten och jag går före till CAT grävmaskinerna med Fia. Där finns även en stor lek/klätterställning och där blir vi kvar en bra stund innan vi packar ihop oss och drar vidare till badet.
Idag blir det Moso´s nya. Barnen leker och åker i ruchbanorna, kompisarna Eyrún och Ingvar är där. Dísa vill inte släppa taget om Eyrún när vi ska gå. Maten blir sen och det smakar som alltid toppen efter bad. Alla är hungriga på Tacos.

1 kommentar: