söndag 18 juli 2010

Vår dag!


Vår bröllopsdag! Idag är det 11 år sen vi gifte oss! Efter frukost åker vi den korta svängen ner till badhuset. Potten är varm och skön och barnen leker inne i poolen.
Efter badet blir det återresa till Akureyri. Dimman ligger tjock över vägen den största delen av sträckan. Jag sitter brevid och bromsar i golvet och böjer mej inåt bilen när diket sluttar rak ut i havet minst hundra meter under oss. På vissa sträckor finns räcke men ite överallt. Just utanför Siglo är vägen dessutom av den sorten som gärna siger ner, sjunker.....Det är lagningar och överskottsgrus lite här och där. Trots att vägen är fortsatt lika hissnande och sen övergår i ren grusväg så känns det bättre när havet inte är precis nedanför.
När vi kommer hem skruvar Heimir isär bromsarna på bilen. Det kom en illavarslande ljud när vi körde in i Siglo. Det är ena sidans ena bromsskiva som är helt slut. Det får bli byte av den i morgon.
Tjejerna leker med Harpa i trädgården. Elfa trillar ner från staketet och slår i läppen och framtänderna lite. Jag hoppas det inte blir något som skadar dem, nya fina tänderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar